Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-09@02:39:45 GMT

فرودگاه چابهار بالاخره بازگشایی شد

تاریخ انتشار: ۲۶ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۳۱۳۸۳۹

فرودگاه چابهار بالاخره بازگشایی شد

گروه استان‌ها- سازمان هواپیمایی کشوری گفته فرودگاه چابهار از امروز خدمات خود را ارائه می‌دهد، در پنج روز گذشته با تعطیلی غیرمنتظره این فرودگاه مسافران سردگرم و حیران شده بودند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کنارک؛ شرکت مالک فرودگاه چابهار-کنارک به شکلی غیرمنتظره و دقیقاً یک روز قبل از تعطیلی، پنج روز پیش در 20 شهریورماه طی نامه‌ای به رئیس سازمان هواپیمایی کشوری اعلام کرد: "به علت تعمیرات سطح پروازی و سیستم‌های ناوبری و رفع ایرادات به وجود آمده در بخش‌های سوخت‌رسانی، باند فرودگاه چابهار از امروز پنجشنبه 20 شهریور تا اطلاع ثانوی مسدود بوده و امکان نشست و برخاست پروازهای مسافری را ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

"

این تعطیلی غیرمنتظره موجب سردرگمی مسافرانی شده که در چابهار‌ هستند و یا کسانی که قصد آمدن به این منطقه را داشتند؛ تعدادی از مسافران در تماس‌های متعدد با خبرنگاران تسنیم از این موضوع گلایه کردند و از کلافه‌گی و سردرگمی خود خبر دادند.

تعطیلی غیرمنتظره فرودگاه "چابهار" مسافران را سردرگم کرد+تصویرچهارمین روز تعطیلی فرودگاه چابهار؛ آیا منطقه آزاد چابهار مقصر است؟دستور ویژه برای تسریع در احداث فرودگاه بین‌المللی چابهار

احمدعلی موهبتی استاندار سیستان و بلوچستان بعد از تعطیلی غیرمنتظره فورا موضع خشمگینی گرفت و گفت: انتظار داریم نیروی هوایی عذرخواهی کند و ستاد کل نیروهای مسلح هم با متولیان تعطیلی غیرمنتظره فرودگاه برخورد لازم را داشته باشد.

وی گفت: گفته مى‌شود متولیان نیروی هوایی شرط بازگشایی و فعالیت مجدد فرودگاه کنارک را توقف و تعطیلی عملیات احداث فرودگاه چابهار اعلام کرده‌اند. سعید چلندی معاون ترانزیت منطقه آزاد چابهار هم گفت: دلیل مشخص و منطقی‌ای برای تعطیلی فرودگاه ارائه نکردند.

فرودگاهی که بسته شده بود یک فرودگاه نظامی است، پایگاه دهم شکاری ارتش در کنارک که چندسالی است با مجوز سازمان هواپیمایی کشوری مبدا هواپیماهای مسافری از سراسر کشور شده است.

این فرودگاه به دلیل نظامی بودن محدودیت‌های زیادی دارد، به‌طوری که استاندار سیستان و بلوچستان پیش‌تر گفته بود: ساخت یک فرودگاه مناسب مسافری در چابهار نیاز مبرم منطقه بود، فرودگاه فعلی کنارک محدودیت‌های شدید برای سرمایه‌گذاران دارد، وقتی منطقه آزاد نمی‌تواند در آنجا یک دفتر برای پذیرایی از مهمانانش داشته باشد دیگر برای سرمایه‌گذاران جای خود دارد.

با توجه به محدودیت‌های شدید، پروژه احداث فرودگاه جدید چابهار با کارفرمایی و منابع منطقه آزاد چابهار از تیرماه امسال شروع شده و درحال ساخت است، این فرودگاه که قرار است در فاز اول ظرفیت پذیرش بیش‌از یک میلیون مسافر در سال را داشته باشد درحال حاضر با اعتبار عملیاتی بالغ‌بر 470 میلیارد تومان درحال ساخت است؛ مدیرعامل منطقه آزاد چابهار می‌گوید: 400 نفر در این پروژه شبانه‌روز مشغول کارند و در مجموع برای بهره‌برداری کامل فاز اول هزار میلیارد تومان برای آن هزینه می‌شود.

همانطور که در صحبت‌های استاندار هم مشخص بود گفته شد دلیل تعطیلی فرودگاه، توقف اجرای پروژه فرودگاه جدیدی است که از سوی منطقه آزاد شروع شده است حال اینکه شرط بازگشایی تعطیلی پروژه فرودگاه جدید بوده یا نه مشخص نیست.

انتهای پیام/395/ ع

منبع: تسنیم

کلیدواژه: منطقه آزاد چابهار سیستان و بلوچستان منطقه آزاد چابهار سیستان و بلوچستان منطقه آزاد چابهار تعطیلی غیرمنتظره فرودگاه چابهار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۱۳۸۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بندر چابهار بهترین گزینه برای مبادلات تجاری افغانستان

کارشناسان مسائل اقتصادی با اشاره به اهمیت و جایگاه چابهار معتقدند که این بندر یکی از گزینه‌های خیلی خوب برای ترانزیت و مبادلات تجاری افغانستان است. - اخبار بین الملل -

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، در پی سفر هفته گذشته «نورالدین عزیزی» وزیر صنعت و تجارت حکومت طالبان به استان سیستان و بلوچستان ایران با هدف تسهیل تجارت و ترانزیت ایران و افغانستان؛ «سیدمحمد حسین کاظمی» استاد دانشگاه و کارشناس اقتصادی با اشاره بر اهمیت و جایگاه چابهار، این بندر را یکی از گزینه‌های خیلی خوب برای ترانزیت و مبادلات تجاری افغانستان عنوان کرد.

وی به آوا گفته است که ایران و افغانستان برای گسترش روابط اقتصادی دو طرف باید برنامه‌های شفاف و تسهیل کننده را در دستور کار داشته باشند.

این کارشناس اقتصادی مصرفی بودن اقتصاد افغانستان، نزدیکی مرزهای دو کشور همسایه و حضور حدود پنج میلیون مهاجر افغانستانی در ایران را از دلایل مهم منافع گسترش روابط میان این دو کشور عنوان کرد.

به گفته این استاد دانشگاه، استفاده از بندر چابهار، بازرگانان افغانستان را از اتکا به بنادر پاکستان که هر از چند گاهی برای آنها با مشکل مواجه می‌شود تا حدود بسیاری بی‌نیاز می‌کند و تجار‌ افغان می‌توانند محصولات خود را از طریق بندر چابهار به کشورهای هند، چین و ترکیه صادر کنند.

‌صادرات یک میلیون تن کالای معدنی از بندر چابهاربندر چابهار دروازه تجارت افغانستان با منطقه و جهانبندر چابهار؛ دروازه تجارت هند و افغانستان

وی اظهار داشت: طالبان با فراهم‌ساختن بستر امنیت می‌تواند از طریق زیرساخت‌های اقتصادی از جمله ایجاد راه‌های مواصلاتی و آگاه‌سازی سرمایه گذاران خارجی، جلب سرمایه‌گذاری کند.

کاظمی با اشاره بر این که ایران و افغانستان می‌توانند در زمینه واردات و صادرات تسهیلات گمرکی و یا کاهش تعرفه‌های گمرکی را در نظر بگیرند، افزود: جمهوری اسلامی ایران با کاهش تعرفه گمرکی برای محصولات زراعتی افغانستان می‌تواند تردد در مسیر چابهار توسط تجار افغانستان را افزایش بدهد.

انتهای پیام/

 

دیگر خبرها

  • فوتبال از دریچه فان؛ بالاخره آفساید بود یا نبود؟
  • طلسم مدافع استقلال بالاخره می‌شکند! (عکس)
  • افتتاح آرش مال نقطه عطف توسعه تجاری فرهنگی منطقه آزاد انزلی
  • نقش توسعه مسیر ترانزیتی ریمدان در رقابت گوادر-چابهار چیست؟
  • نشست تخصصی وبیناری در چابهار
  • دریافت مهر اصالت برای پنج اثر از صنعتگران و هنرمندان چابهار
  • شناگر قشم در رقابت‌های شنای آزاد کشور خوش درخشید
  • بندر چابهار بهترین گزینه برای مبادلات تجاری افغانستان
  • فرودگاه گناباد، پیشران توسعه و رونق در جنوب خراسان رضوی
  • بررسی راهکارهای توسعه زیرساخت‌های شبکه برق آذربایجان غربی